Monday, June 11, 2012

Egy elképesztő este története

A bankás sztorim egy éve kezdődött. 
Egy kedves barátom, Bakó János mutatott tavaly egy helyet, nem messze Pesttől, ahol látott szalakótákat és bankákat. Szalakótára csodás is volt, de sajnos idén nem jöttek vissza arra a helyre, ahol fészkeltek.
Nekiálltam keresgélni a környéken, és meg is találtam két párt, de utamba esett pár banka is.
A nagy örömömöt meg szerettem volna osztani Szász Lacival, így együtt is lementünk. Büszkélkedek nagyban a hellyel, mikor Laci szól, hogy ott megy be a banka a föld alá!!! Hű, bakker, ezt megcsíptük!
Messziről figyeltük még egy darabig, rendszeresen etette a fiókáit. Eltelt egy hét (sok melóval), így péntekre már teljesen kimerültem az egész hetes rohanásban. Az agyamat kiszellőztetendő lerohantam péntek este fél 7 körül.
Gondoltam, besátrazok és kicsit levezetem a sresszt. Hát sikerült is! Másfél óra alatt annyi pozitív élmény ért, hogy majdnem sokkot kaptam!:):) Volt, amikor négy banka volt előttem, mögöttem, felettem. Kicsit sem érdekelte őket a sátor jelenléte. Ott porfürdött előttem egy méterrel, és még a veszett zárhang sem zavarta meg őket.  Mondhatom, elképesztő volt! Jöjjenek a fotók!